21.12.2010

Pikatikki

Eilen aamulla muistui mieleen, että illalla ollaan menossa kyläilemään ja samalla viedään joululahjoja. Päätin pikaisesti tehdä kestokassin, jossa lahjat voi antaa ja joka samalla saa jäädä käyttöön :) Noh, ei se ihan pikatikki ollut.. yllättävän paljon menee aikaa kun samalla laittaa pyykkejä ja hoitaa vauvaa...


Kankaan olen ostanut vuosi sitten Eurokankaasta, aika ohutta puuvillaa. Siksi tein vuorin luonnonvalkoisesta lakanakankaasta. Kokonaiskokoa en muista, mutta korkeutta tuli jotain 40 cm + sangat

17.12.2010

Pukinkonttiin 2

Kaksi vähän isompaa pussukkaa pukinkonttiin. Korkeutta parikymmentä senttiä ja vetoketjun pituus muistaakseni 35 cm. Kankaana Marimekon markiisia ja sisäpuolella Eurokankaan Perla -puuvillaa.


3.12.2010

Pukinkonttiin!

Kyllä! Se on kohta Joulu ja tarkoitus on muistaa niin pieniä kuin isojakin. Tällä kertaa tein kummitytölle ja hänen kaksoisveljelleen paidat joululahjaksi. Kaavana OttoBre ja jotain (en muista lehden numeroa...) ja koko 104 cm. Pidensin pari senttiä helmaa ja hihoja.



Pilvikankaat on i k a s y r in yllätyspaketista ja yksiväriset jämiä Kangastukusta.
Violetissa paidassa Hello Kitty -ompelumerkki ja mustassa paidassa itse Salama, paikallisesta käsityöliikkeestä.
Saas nähdä, kuin kauaa pilvikankaat on kuosissa. Kangas on nimittäin paidettua ja kun varsinkin mustaa kangasta pikkaisenkin venyttää, näkyy valkoinen pohja. Noh, eivät ole hinnalla pilatut kuitenkaan, eli raskin kyllä tehdä uudet jos tarvis vaatii :)