31.8.2010

Kestovaippoja

Kestovaipoista. Tiedän niistä paljon, mutta kokemusta ei ole yhtään.. olen siis työni kautta niihin tutustunut ja useimmat merkit ovat tuttuja ja niiden ominaisuudet ja materiaalit yms. Kaksi ensimmäistä lasta olen vaipattanut kertiksillä, ei ollut silloin tietoa että jotain kestojakin on olemassa. Suvun ensimmäinen lapsenlapsi kun oli kyseessä, kaikki mahdollinen oli uutta :)  Mutta nyt kolmannella aion ainakin kokeilla kestoja ja olen niistä erittäin kiinnostunut ensinnäkin siksi, että kun meillä muutenkin pyykätään paljon, ei ne kestot enää siellä paljoa paina. Ei tarvitsisi olla joka viikko selkä vääränä kantamassa vaippoja kaupasta.
Päätin sitten tehdä elämäni ensimmäisen kestovaipan ja taskumallisen ja reisikumppareita ommellessahan se riemu repesi! Ei *** mitä hommaaa!!! Kyllä, vihaan ompelussa sitä kaikkea, mikä epäonnistuu ja mitä en osaa. Myönnän sen. Mikään ei ahista enempää, jos ei jotain vaan tajua tai sitten ei enää sormet väänny asettelemaan kankaita oikein.

Ensimmäinen kappale on kuvassa vasemmalla. Pidän siitä, että kuosi on ns. väärinpäin. Oikeasti kankaan kuuluu mennä oikealla puolella olevan vaipan mukaan pystyssä. Mutta minusta se näyttää niin pellehousuilta, väri vain on eri :)  Päälimateriaalina siis raidallinen PUL, sisäpintana musta coolmax, tarroina mustaa Aplixia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti