24.2.2011

Late on käyny parturissa

Näin on päässyt käymään, että Late Lammas kävi parturissa ennen kuin aplikoitavaksi joutui. Ihan eka kerta kun tällaista teen, eli antakee anteeksi. Vinkkejä on netti pullollaan, mutta tätä Unikuun aplikointi ohjetta tuli tavattua aika monta kertaa.
Kaavana puserolle on edellisessäkin postauksessa mainittu OttoBre Outo otus, koossa 86. Paita on lähdössä lahjaksi. Kankaina Kangastukun velour ja Hilcon resori. Aplikaatio on koottu mustasta Kangastukun interlock trikoosta ja valkoisesta Nicky velourista. Välissä kaksipuolinen tukikangas, se paperiversioinen :) Olalla yhteensä 4kpl KAM -neppejä.


Ja kyllä, Latella on myös takajalat, jotka näkyy tässä alemmassa kuvassa paremmin.
Myös se, että sillä heiluu korvat! :D

Ja mitä opimme tästä? No ensinnäkin sen, että saapi olla meleko tarkka noiden kappaleiden suhteen, minäkin leikkasin Latelle kaksi samanpuolen jalkaparia... Ja lehmän hermot tässä hommassa pitää olla. Alkuvalmistelut vievät aikaa ja kannattaa ne langatkin ottaa siihen lähelle. Ja koska mulla on niin vanha kone, että vaikka kuinka säädin langankireyksiä (löysäsin ylälankaa ja kiristin alalankaa), niin silti se alalanka sieltä aina oikealle puolelle väkisellä änkesi. Päätin sitten, että alalanka saa olla saman värinen kuin ylälanka, eipähän sitten ainakaan näy tämä pieni asia. Että ens kerralla ollaan (toivottavasti) viisaampia :D

10 kommenttia:

  1. Aivan ihana Late Lammas paita=) Eipä kyllä mistään näy, että on eka kerta! Tästä innostuneena, täytyy jatkaa omia väsäilyjä, kunhan saa ensin hommattua kunnon tukikankaat.

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno aplikaatio, eipä uskoisi, että on ensimmäinen aplikaatio sinulta.

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia!
    Mukavaa hommaa tuo näpertely :)
    Ja kyllä se vaan on ensimmäinen. Vaikeinta hommassa on itse kuva, siis se että mitä tekee. Sen kuvan piirtäminen sellaiseksi, että sen voi toteuttaa. Mun koneessa on olemassa kapeampi tikkikin, mutta se ei jostain syystä toimi (tai en saanut toimimaan), vaikeuttaa toi paljon kuvan suunnittelua kun ihan pientä osaa ei voi ommella.
    Ja trikoo oli muuten helpompi ommella kuin velour :)

    VastaaPoista
  4. Tuli kyllä hieno paita! Hyvin oot aplikoinnin saanut onnistumaan. Ja hauskat noi lerpattavat korvat. :-D

    VastaaPoista
  5. Ihana paita, tuollainen kelpais meidänkin tytölle :)

    VastaaPoista
  6. tosi hienon olet tehnyt. olet kuin vanha tekijä, ei uskoisi ekaksi kerraksi.

    VastaaPoista
  7. Todella hieno!!!
    Siitä se koukutus aplikaatioihin lähtee :)
    Juuri sain aplikaation ommeltua, siitä tulee sit viikonlop. postausta pienen ohjeistuksen kera (siis miten minä teen aplikaatiot, tapoja kun on monia :) ).

    VastaaPoista
  8. Ihana! itekkin oon yrittäny aplikoinnin saloihin päästä ja ne heerrrrrrrrrrmmmmmmmmmot! pittää olla pitkä pinna ja aikaa aikalailla!

    VastaaPoista
  9. Hienolta näyttää! Pitäisi itsekin tutustua aiheeseen. OttoBreltä jo aplikointi pakkaus tilattu joten kun se saapuu niin saapi nähdä tuleeko mitään täällä tuosta.

    VastaaPoista