1.5.2014

Paljon Onnea Kummitytölle!

Nuorin kummityttömme täytti tänään kaksi vuotta.
Lahjaksi päätin antaa jotain itse tehtyä sekä ostettua. Sovin jo aiemmin tytön äidin kanssa, että lahjaksi tulee jokin vaate sekä puinen palapeli.
Eilen aamulla, ennen kouluuun menoa, ehdin kopioida kaavat OttoBre -lehdestä numero 3/2004. Kyseessä on mallinumero 15. Liivihame ja koko 98.


Kangas on parin kolmen vuoden takaa, taas, ja en muista että mistä tilasin, mutta materiaaliltaan painettua Stretch -samettia, aika ohutta. Tätä jäi aika pieni pala, mutta kyllä siitä esim. meikkipussukoita tms. vielä saa aikaan. Samaa kuosia löytyy myös tuolla kauniilla sinisellä pohjalla. Alunperin kangas oli tarkoitettu johonkin aivan muuhun, mutta on näemmä jäänyt tekemättä. Kieltämättä se ei haitannut, koska mielestäni tämä oli oikein pirtsakka pikku neidin mekkokangas :)


Yllä on lähikuvaa taskusta, jotka on siis mekon molemmilla puolin sivusaumojen päällä.Yläosa on vuoritettu pääliskankaalla, mutta jätin tukikankaan kokonaan pois. Napit ovat jotain isoa satsia, joita on tullut joskus haalittua jokunen, nekin sopivat hyvin tähän kankaaseen.

2 kommenttia:

  1. Ihana mekko! Varmasti mekon saaja onnellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Todistettavasti se on kerran tytön päälle saatu ;)

      Poista