21.9.2010

Lopullinen aivojen nyrjäytys

Ja lopulta siihen lopulliseen aivojen nyrjäytykseen. Tämä ei todellakaan ollut helppo! Mallia otin täältä mutta mutta, minä halusin että vuorin saumanvarat eivät näy sisälle, siitähän se soppa sitten syntyi. Ensimmäinen versio piti purkaa, yön mietin että miten ihmeessä mä sen teen. Seuraavana päivänä sen sitten sain valmiiksi, mutta olihan se vaikea... Ensin ompelin päälikankaasta kyseisen pussin, sitten ompelin vuorista samanlaisen pussin ja jätin pohjaan kääntöaukon. Sitten ompelin koneella vuorin kiinni päälikankaan vetoketjun viereen niin hyvin kuin osasin ja loput sitten oikealta puolelta käsin. Lopuksi kääntöaukko kiinni. Tämä pussi on kuvassa vasemmalla:

Oikealla on serkulle tehty pussi perustyylillä, mutta yläreuna vaihtelun vuoksi suora ja eteen on aplikoitu nimikirjaimet.
Kankaat jämät edellisistä kasseista.

2 kommenttia:

  1. Oi, meitsi tykkää näistä! Oon kyllä aika heikkona kaikenmaailman pussukoihin :)

    VastaaPoista
  2. Toi vihree oli kyllä aivan kamala tehdä vaikka lopputulos on kuitenkin se mitä piti :) Peruspussukoita kyllä surruuttaa meleko nopiaa, mutta vähänkin vaikeampaan saa varata jo aikaa ja sitä kärsivällisyyttä ;)

    VastaaPoista