4.9.2010

Pyykkivuoren valloitusta

Viime ompelusten jälkeen saumuri sanoi sopparin irti ja se jouduttiin viemään huoltoon. Onneksi sain sen seuraavana päivänä takaisin, mutta sen jälkeen ei ole tehnyt mieli ommella. Nyt siis pidetään ompeluhommissa pieni luova tauko ja keskitytään johonkin muuhun :)

Pyykkivuori, joka lapsiperheen tuttavuus. Ja varsinkin nyt, kun kaivoin kaikki vanhat pienet vaatteet ja lakanat laatikoiden kätköistä. Vaatteita on kertynyt jo kahdelta tytöltä riittävästi, mutta meillä ei ole tietoa (emmekä valitettavasti halua tietää) tulevan pikkuisen sukupuolesta, joten pengoin kaikki vähänkin unisex -vaatteet + uuden äitiysavustuspakkauksen vaatteet ja päätin pyykätä ne valmiiksi. Myös lakanoita yms. on kasa odottamassa vuoroaan. Ja vaunut saavat osansa tästä pesulasta: kuomu, vaunukopan sisälmykset ja jalkapeitot sekä ratasosan tekstiilit pestään myös. Onneksi kaikki osat on konepesun kestävät, paitsi tietysti kuomu...
Vaunut on vuosimallia 2002. Merkki: Emmaljunga ja malli Classic. Väriltään vaunut ovat tummansiniset vaaleansinisillä pingviini tehosteilla. Sisäpuoli on valkoinen ja ankkurikuvioinen. Ihan perusvaunut, meille sopivat ja tarpeeksi iso kova makuukoppa. Itse runko kaipaa vähän huoltoa: uudet jouset (vaihdatetaan Lastentarvike -liikkeessä) ja pölykapseleiden puhdistus.

Vois se ipana jo syntyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti