9.6.2014

Yhdestä kankaasta on moneksi


Vanhimman kummityttömme huonetta on uudistettu tapetoimalla maalaamalla pari seinää ja uudet verhotkin on tulossa. Sain idean, että ompelen hänelle synttärilahjaksi pari sisustustyynyä. Idea lähti sitten lapasesta, kun huomasin miten paljon kangasta vielä jäi, joten tein vielä kangaskorin ja pienen pussukan.
Kangas on Eurokankaan Almedahls -malliston Spets, valkoisellapohjalla harmaita, mustia ja valkoisia pitsirenkaita. Sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen, kun värit ovat harmoniset.


Tyynyt ovat kooltaan 40x40cm ja 30x50cm. Valkoinen vetoketju on ommeltu tyynyjen alareunaan. Sisällä on erillinen sisätyyny. Kangas oli noin 150cm leveää ja ostin sitä 65cm.



Loppukankaasta ompelin kangaskorin, jonka sisälle laitoin harmaata finecord -samettia. Päälikankaaseen laitoin vahvan tukikankaan, mutta vuoriin en mitään. Pieni pussukka on koottu täysin jämäpaloista, jotka sommittelin ihan mielivaltaisesti. Metallinen vetoketju löytyi omasta varastosta ja vuori on samaa samettia kuin kangaskorissakin.

Toivottavasti nämä löytää paikkansta kummitytön huoneesta ja jos kestävät käytössä, niin joskus jopa sinne omaan kotiin matkaavat :)

2 kommenttia: