7.4.2011

Äitii! Onks koneessa likaisia vai puhtaita astioita?

Kysymys, jota vihasin viime syksynä erittäin paljon, varsinkin silloin kun juuri olin nukahtanut uudelleen vauvan aamusyötön jälkeen... Ja silloin olen vihainen kuin nallekarhu, joka herätetään kesken makeimpien unien. Siispä jotain oli keksittävä. Ensin meitä palveli hienosti kartongin palanen, jossa oli valkoiselle paperille kirjoitettu "Puhtaat" ja toiselle puolelle "Likaiset". Sinitarra kiinnitys, helppo kääntää puolta :)
Päätin tehdä uuden lapun, kun vanhasta alkoi paperia tarttumaan sinitarraan jne. Uudessa lapussa on tarrakirjoittimella kirjoitettu teksti, joka on liimattu Tilda -kartongille. Päälle lisäsin kontaktimuovin, kestää paremmin käytössä.
Idea tässä on hyvin yksinkertainen: Kun tyhjentää koneen puhtaista astioista, käännetään "Likaiset" puoli näkyviin. Kun kone laitetaan päälle, käännetään "Puhtaat" puoli näkyville. Enää ei kukaan kysele, vaan toimii tuon pienen lapun mukaan.
Kyllä minä nykyään olen kouluaamuina hereillä, mutta syksyllä tämä helpotti huomattavasti kuin että alan arvailemaan unissani että tyhjennettiinkö se kone illalla vaiko ei.. :D



1 kommentti:

  1. Hyvä idea! Täälläkin kuullaan usein tuota samaa kysymystä. :-)

    VastaaPoista