13.4.2011

Ruokalappu

Jeps! Kiinteitä eväitä on puolivuotias jo syönyt hyvän aikaa ja käytössä on ollut peräti kaksi ihan erilaista ja todella huonoa ruokalappua. Kävin viime viikolla paikallisessa Marimekossa, olisin ostanut Pikku Bo Boo -ruokalapun sinisenä. Eipä ollut hyllyssä, joten myyjä ystävällisesti lähti katsomaan, olisiko varaston puolella vielä ollut. Eipä ollut sielläkään, mutta ehdotti tilalle Pikku Bo Boo -heijastinta... sitähän mä juuri tulinkin hakemaan!
Jätin asian siihen ja päätin ainakin kokeilla yhden ruokalapun tekemistä ja tässä se koeversio nyt on:


Kankaana Eurokankaan raidallinen PUL, takana Metsolan ruskea joustofrotee ja kiinnityksenä ruskea neppi.
Tämä menee vielä sen aikaa kun ruokaa mussutetaan sitterissä, tehdään erilainen kun siirrytään syöttötuoliin pöydän ääreen :)

3 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä! Minä suunnittelin, että pitäisi tehdä moooonta lappua, että aina saisi ottaa puhtaan ruokailulle. Mutta vielä ovat tekemättä. Isäntä tosin istuu jo syöttötuolissa ja yleensä ilman ruokalappua.

    VastaaPoista
  2. Kyllä näitä lappuja sais olla, jos vaikka pääsiäisenä ottais pienen maratoonin ;) Meillä otettiin syöttis eilen käyttöön ja ensimmäinen istunto meni loistavasti, evästä löytyi kyllä joka paikasta, mutta meni sitä jopa suuhunkin asti :)

    VastaaPoista
  3. Tyylikäs ruokalappu!

    VastaaPoista